Rijles tarieven

Wil je goedkoop rijbewijs halen? Ben je op zoek naar een rijschool met lage rijles tarieven? Dan zit je goed bij Rijschool Noord. Rijles is bij ons zoveel meer dan instappen, starten en wegrijden. Het is een vakkundig samengesteld lesplan dat helemaal voor jou op maat wordt ontwikkeld.

LET OP: Rijbewijs kandidaten moeten zelf een eigenverklaring (Gezondheidsverklaring) bij het CBR kopen. Eigen verklaring kopen? Weet u al waarom u een Eigen verklaring (Gezondheidsverklaring) gaat en kopen? Ga dan meteen naar Mijn CBR: Eigen verklaring kopen op Mijn CBR

Losse Rijlessen

1 losse rijles van 60 minuten

 

Totaalprijs: € 40,-

Proefles

Enkele Proefles

Totaalprijs: € 35,-

(Gratis als je met ons in zee gaat!)

Rijles Pakket A

20 Rijlessen & Rijexamen

 

Totaalprijs: € 1030:-

Rijles Pakket B

25 Rijlessen & Rijexamen

 

Totaalprijs: €1225:-

Rijles Pakket C

30 Rijlessen & Rijexamen

Totaalprijs:  € 1420:-

Rijles Pakket D

35 Rijlessen & Rijexamen

Totaalprijs: € 1615:-

Rijles Pakket E

40 Rijlessen & Rijexamen

Totaalprijs: € 1810:-

Tussentijdse Toets

Professionele Tussentijdse Toetsing

Totaalprijs: € 175,-

CBR Examen

CBR Examen

 

Totaalprijs: € 250,-

Gezondheidsverklaring

De “eigen verklaring” (gezondheidsverklaring)

Aanvragen op Mijn CBR

Goedkoop rijbewijs halen bij Noord Rijschool Amsterdam – Almere – ZaandamGoedkoop rijbewijs halen amsterdam

Je kan bij ons terecht voor praktijklessen, theorielessen en het populaire 2toDrive. Iedere rijles bij onze rijschool in Amsterdam, Almere en Zaandam heeft een helder en duidelijk uitgangspunt: jou snel en veilig leren rijden.

Goedkoop je rijbewijs halen met een voordeelpakket

Rijschool Noord biedt diverse mogelijkheden om goedkoop je rijbewijs te halen. Bij ons kun je kiezen voor losse autorijlessen of voor één van de vele pakketten voor een vast bedrag. Het is ook mogelijk om in overleg een ‘eigen pakket’ samen te stellen, volgens jouw wensen en behoeften!

Welk rijlespakket past bij mij?

De meeste cursisten kiezen voor een rijles pakket. Bij een rijles pakket krijg je extra korting en je kunt intensief je opleiding volgen door bijvoorbeeld meerdere keren per week te rijden. Tijdens de proefles adviseert de instructeur welk pakket het beste aansluit bij jouw leerplan.

Moet ik direct een rijlespakket kiezen?

Nee, dit hoeft niet per se. dit is de keuze die jezelf maakt we geven je alleen het advies hoeveel rijlessen je ongeveer nodig heb en wat voor pakket het beste is voor je de keuze mag je zelf maken of je losse rijlessen nemen of voor een pakket kiest. Uiteraard is het altijd mogelijk om wel direct te beginnen met een pakket, als je hier wil voor kiezen.

Haal nu snel en goedkoop je rijbewijs

Alleen bij Noord rijschool Amsterdam is het zo simpel om je rijbewijs te halen. Onbeperkt rijlessen en examen kosten voor een vast bedrag! Het is zeker mogelijk al vanaf € 1950:- tijdens de proefles kan onze deskundige rijinstructeur goed beoordelen wat het beste bij je past en wat je rijbewijs gaat kosten. Maak vandaag nog afspraak voor een proefles en ga voor je rijbewijs.

Neem nu contact op voor meer informatie!

Bel ons
Meteen Inschrijven