Losse Rijlessen

Bij Rijschool Noord kan je ook goedkope rijlessen volgen. Een losse rijles kost bij ons €54,-. Bij losse rijlessen bepaal jij wanneer je wilt lessen en hoe vaak. Je kunt een losse rijles per keer betalen. Vervolgens maak je na iedere les een nieuwe afspraak. Als je behoefte hebt aan goedkope rijlessen en je nog niet wilt vastleggen aan een volledig pakket dan is het volgen van losse rijlessen de ideale optie. Daarnaast bieden wij een overstapservice aan.

Waarom losse rijlessen?

Het gebeurt regelmatig dat leerlingen bij ons komen omdat ze niet meer tevreden zijn met hun huidige rijschool of instructeur. De redenen hiervoor lopen zeer uiteen, maar vaak is het zo na verloop van tijd blijkt dat de samenwerking toch niet goed verloopt. Een goede klik met je rij-instructeur is erg belangrijk om je rijopleiding snel en vooral succesvol af te kunnen ronden. Het is lastig om dit al na één proefles te kunnen bepalen. Daarom bieden wij ook losse rijlessen. En om het je extra gemakkelijk te maken bieden wij ook een overstapservice aan.

gratis proefles rijangst tips

Bij Rijschool Noord bieden wij ook losse rijlessen en een overstapservice aan! Geen gedoe met je oude rijschool of instructeur, laat dat maar aan ons over.

Overstapservice

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ben je niet tevreden bij je huidige rijschool of rij-instructeur? Rijschool Noord biedt een volledige overstapservice aan.

Je kunt verschillende redenen hebben om van rijschool te willen wisselen. Volg je momenteel rijlessen bij een andere rijschool, maar ben je niet tevreden over hun service? Verzet jouw rij-instructeur regelmatig de rijles? Komt hij of zij vaak te laat? Wordt er geen goede uitleg gegeven? Misschien zijn de lessen wel te duur of voel je je onzeker bij je huidige rijbegeleider? De overstap service van Rijschool Noord zorgt er voor dat jij toch zo snel mogelijk je rijbewijs haalt!

Is je keuze gevallen op onze rijschool om je rijlessen te vervolgen, dan regelen wij samen met jou de uitschrijving bij je huidige rijschool. Zo kun je zonder zorgen overstappen!

Wil je meer weten? Laat het ons weten en wij regelen het!

Waarom overstappen?

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethode
  • Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeur
  • Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  • Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met rijlessen
  • Geen extra kosten bij rijlessen op zaterdag en avonden
  • Hoog slagingspercentage
  • Gespreid betalen mogelijk
Rijschool Noord
Losse Rijlessen
Dienst:
Losse Rijlessen
Door:
Rijschool Noord,Noord-Holland & Flevoland- Tel: 06-42306643
Gebied:
Amsterdam-Noord, Almere, Zaandam
Beschrijving:
Bij Rijschool Noord kan je ook goedkoop losse rijlessen volgen. Met losse rijlessen bepaal jij zelf wanneer je wilt lessen en hoe vaak.
Bel ons
Meteen Inschrijven