Noord Rijschool Amsterdam Noord

Hoe wij bij Noord Rijschool Amsterdam Noord te werk gaan? Iedere leerling heeft andere wensen en behoeften, daarom bieden we rijlessen op maat. We houden rekening met de verschillende wensen van onze leerlingen. Wil jij beginnen met rijlessen in Amsterdam Noord? En wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen? Lees dan verder.

Rijschool Amsterdam Noord

Je wilt starten met rijlessen, maar waar moet je nu op letten bij je keuze voor een rijschool? Je zoekt niet alleen naar de goedkoopste rijschool, maar je wilt ook kwaliteit. Een vriendelijke instructeur die helder en geduldig kan uitleggen is heel belangrijk. Ook wil je niet te lang over je rijlessen doen. Om je te helpen bij je keuze bieden we een vrijblijvende en gratis proefles aan.

Zo kan je rustig kennismaken met onze rijschool en de werkwijze van de instructeur, en op basis daarvan een goed afgewogen keuze maken.

Waarom kiezen voor Noord rijschool Amsterdam Noord?

 • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
 • Vaste rij-instructeur
 • Geen wachttijden
 • Rijschool Amsterdam NoordGeen inschrijvingskosten
 • Proefles is mogelijk (gratis en vrijblijvend)
 • Rijles ook buiten werktijden en in het weekend.
 • Betalen in termijnen is mogelijk.
 • Rijbewijsgarantie
 • Overstap service

Veilig de weg op met Noord; jouw goede & goedkope rijschool in Amsterdam Noord

Een van de belangrijke speerpunten bij Noord Autorijschool Amsterdam-Noord is veiligheid. We leren je tijdens de rijlessen hoe je het beste veilig kunt rijden. Het gaat tenslotte, naast je eigen veiligheid, ook om de veiligheid van anderen in het verkeer. Wij werken met professionele rij-instructeurs die precies weten hoe ze je zeker kunnen laten voelen in het verkeer, ook als je last hebt van onzekerheid of faalangst.

Wij leren je om niet bang te zijn foutjes te maken, het lukt echt niemand om 100% perfect te rijden. Zelfs een klein foutje bij het rijexamen wordt geaccepteerd, zolang de veiligheid maar niet in het gedrang komt! Je voelt je zeker in de auto als je weet hoe je veilig moet rijden! Volg daarom je rijlessen bij Rijschool Noord; één van de beste rijscholen van Amsterdam.

Meld je snel aan voor een proefles en haal veilig je rijbewijs bij Noord.

Hoe werkt de gratis proefles?

Heb je besloten om je rijbewijs te gaan halen en zoek je een goedkope Rijschool in Amsterdam-Noord? Dan nodigen wij je uit om een proefles bij ons te nemen, om kennis te maken met onze Autorijschool Amsterdam-Noord, maar ook om te bespreken wat bijv. jouw rijbewijs gaat kosten. Rijschool Noord staat bekend om hoge kwaliteit voor een lage prijs. De proefles is gratis als je besluit over te gaan op het afnemen van een rijles pakket; alleen als je het erbij laat rekenen we €30 voor de gespendeerde tijd. Ook snel en voordelig je rijbewijs halen? Doe dan nu de intake bij Noord Rijschool Amsterdam-Noord.

Rijschool Amsterdam-Noord

Rijles Amsterdam met Studentenkorting:

Rijlessen bij Noord Rijschool Amsterdam-Noord zijn vergeleken met andere rijscholen een goedkope optie en toch bieden wij goede lessen van hoge kwaliteit. Voor studenten is de Noord rijschool Amsterdam-Noord , Zaandam en Almere extra voordelig, we bieden een extra korting aan Studenten van maar liefst 10% op de normale rijles tarieven.

Ben je overtuigd? Maak een afspraak!

Wij bieden verschillende opleidingen aan voor het behalen van jouw rijbewijs. Naast de reguliere opleidingen kan je bij rijschool Noord ook spoedcursussen, opfriscursussen en het 2toDrive programma volgen. Meer informatie over rijopleidingen van rijschool Noord  vind je in ons rijopleidingen overzicht. Wil je een afspraak maken of heb je nog andere vragen, dan kan je gerust contact opnemen via het contactformulier of via 06-42 30 66 43.

 • Rijschool Reviews Amsterdam

  Ilona Maas
  Ilona Maas
  10:04 01 Oct 19
  Vriendelijke, rustige en zeer geduldige instructeur die het duidelijk uitlegt. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen.
  Moesha
  Moesha
  17:31 06 Jun 19
  Super geduldige en lieve instructeur. Beste Rijschool van Amsterdam!!! Ik raad het iedereen aan om hier te lessen.
  vincent1618
  vincent1618
  10:03 06 Jun 19
  Hele goede rijschool. De lessen waren leuk, rijinstructeur geduldig en duidelijk, geen stress gehad en in een keer geslaagd. Beveel Rijschool Noord zeker aan!
  Dina Dj
  Dina Dj
  06:51 11 May 19
  Ik ben vandaag in 1 x geslaagd ! Bij de beste rijschool betrouwbare en leerzame instructeur ! Top rijschool !
  Wouter Bult
  Wouter Bult
  08:40 21 Apr 19
  Ik ben gisteren voor mijn (eerste) rijexamen geslaagd! Een super vriendelijke en begripvolle rijinstructeur, waar iedere rijles gezellig mee was. Hij was altijd heel kalm, wat voor een fijne sfeer tijdens de rijlessen zorgde, hoe chaotisch de verkeerssituatie ook was. Ik kan deze rijschool zeker aanraden!
  Neda Faraz
  Neda Faraz
  08:13 23 Mar 19
  Ben deze rijschool zo dankbaar voor alles. Echt de beste rijschool die er is! In 1x geslaagd! Voordat ik hier kwam had ik nooit verwacht dat ik in 1x zou slagen maar het is me toch gelukt. Een hele goede, rustige, en duidelijke instructeur. Ik raad deze rijschool echt zeker aan, een geschikte rijschool voor iedereen. Voelde me vanaf de eerste keer al op m’n gemak. Bedankt!!
  D B
  D B
  08:35 16 Feb 19
  Rijschool Noord is een betrouwbare rijschool. Elke keer voelde ik mij op mijn gemak tijdens de rijlessen en heb mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald! Ben blij dat ik mijn rijlessen bij rijschool Noord heb gevolgd. Heel erg bedankt!
  K Boye
  K Boye
  04:13 31 Dec 18
  Top instructeur. Altijd punctueel en houdt je scherp. Hierdoor in een keer geslaagd!
  Noa Helder
  Noa Helder
  21:03 13 Dec 18
  Hele leuke en gezellige rijlessen gehad, geweldige instructeur. En in een keer geslaagd! Heel duidelijke en rustige uitleg, neemt alle tijd voor je. Dat wat je moeilijk vindt mag je opnieuw en opnieuw doen, totdat je een manier vindt waarop het wel lukt. Nooit ongeduldig of onvriendelijk geweest. Absoluut aan te raden.
  Delfin Vrede
  Delfin Vrede
  17:11 04 Sep 17
  Een betere rijinstructeur kan je je bijna niet voorstellen. Hij geeft je de aandacht en tijd die je nodig hebt om te leren en te begrijpen hoe het allemaal werkt. Je krijgt wat je verdient voor het geld. Goeie service. Ik heb mijn rijbewijs de eerste keer meteen gehaald. Deze rijschool is echt een aanrader.
  LiveLaughLove
  LiveLaughLove
  12:50 17 Jul 17
  Beste instructeur, in 1x geslaagd!!!!!
  sidar yildirim
  sidar yildirim
  21:37 16 Feb 17
  Zeer goede lessen, waardoor je gegarandeerd je praktijkexamen haalt!
  Clash with Casper
  Clash with Casper
  18:12 06 Jul 16
  Met veel plezier rijlessen gevolgd en mijn rijbewijs gehaald! Vriendelijke en rustige rijleraar, geeft goeie uitleg en tips. Zou iedereen deze rijschool aanraden
  Ahmad Fa
  Ahmad Fa
  08:49 22 Jun 16
  Rijschool Noord is zeker een aanrader. binnen 3 half maand mijn rijbewijs gehaald door zijn manier van lessen geeft hij je vanaf het begin een goed gevoel dat je bij de juiste persoon bent. ik raad mensen zeker aan om zeker bij rijschool Noord te gaan lessen.
  Volgende beoordelingen

Locatie:

Rijschool Noord Amsterdam
Rietzangerweg 3
1021 CT Amsterdam

Maak een afspraak:

Rijschool Noord
Autorijschool Amsterdam-Noord
Klantenervaring:
4.5 based on 24 votes
Dienst:
Autorijschool Amsterdam-Noord
Door:
Rijschool Noord,
Rietzangerweg 3,Noord-Holland,Amsterdam-Noord-1021 CT,
Telephone No.06-42306643
Gebied:
Amsterdam
Beschrijving:
Heb je besloten om je rijbewijs te gaan halen en zoek je een goedkope Rijschool in Amsterdam-Noord? Dan nodigen wij je uit om een gratis proefles bij ons te nemen, om kennis te maken met Noord Autorijschool Amsterdam-Noord!
Bel ons
Meteen Inschrijven