Home > Rijopleidingen

Rijopleidingen

Ben je op zoek naar de beste rijschool van Amsterdam, Almere of Zaandam? En is dat voor jou een kleinschalige rijschool met een persoonlijke aanpak? Dan zit je goed bij Rijschool Noord. Wij bieden verschillende rijopleidingen zoals de standaard rijopleiding, spoedcursus, opfriscursus en 2toDrive.

Rijopleidingen

We kijken altijd naar persoonlijke wensen, behoeftes of speciale omstandigheden. Bij ons sta jij centraal. Het is ons doel ervoor te zorgen dat jij zo snel en zo goed mogelijk leert rijden zodat jij je rijbewijs haalt. En dat maakt autorijschool Noord de beste keus!

Rijschool Amsterdam rijlessen almere zaandam

Het beste rijlespakket voor jou samengesteld

Wij raden je aan om eerst een proefles van een uur bij ons te volgen. Zo kan je rustig kennismaken met de werkwijze van de instructeur en onze rijschool. De instructeur kan na dat uur goed inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nog nodig hebt en welke rijopleiding het beste bij je past. Er zijn een aantal standaardopleiding waar je uit kunt kiezen:

  • Standaard rijopleiding
  • Spoedcursus
  • Opfriscursus
  • 2todrive

Natuurlijk kan je ook je speciale wensen aan ons doorgeven zodat we een opleiding op maat voor je kunnen samenstellen. Zo weet je zeker dat autorijschool Noord voor jou de beste rijschool in Amsterdam, Almere en Zaandam is.

Standaard rijopleiding vaak de beste keuze

Van alle rijopleidingen kiezen de meeste mensen de standaard rijopleiding bij Rijschool Noord. Je kunt al vanaf 16,5 jaar beginnen met deze opleiding. De rijopleiding begint met het volgen van een proefles. Na de proefles bepaal je samen met je rij-instructeur hoe hoog het tempo zal zijn tijdens je rijopleiding. Het tempo van de rijopleiding kan je aanpassen naar eigen wens. De gemiddelde persoon neemt twee rijlessen in de week. Rijschool Noord geeft je de ruimte om te kiezen.

Rijschool Noord helpt je wennen aan de examensituatie

Tijdens de rijopleiding kan ook een tussentijdse toets worden ingepland. Dit kan na het behalen van het theorie-examen. Deze tussentijdse toets helpt je wennen aan de examensituatie. Ook verloopt de tussentijdse toets exact op dezelfde manier als een echte praktijkexamen en wordt afgenomen door de examinators van het CBR. Bovendien kun je vrijstelling krijgen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen. Dit betekent dat het onderdeel bijzondere verrichtingen niet meer getoetst hoeft te worden tijdens het ‘echte’ examen. En dat scheelt een hoop spanning!

Meer weten over onze rijopleidingen? Neem contact met ons op en meld je aan voor een proefles.

Rijschool Noord
Rijopleidingen
Dienst:
Rijopleidingen
Door:
Rijschool Noord,Noord-Holland & Flevoland- Telephone No.06-42306643
Gebied:
Amsterdam-Noord, Almere, Zaandam
Beschrijving:
Op zoek naar rijlessen in de buurt van Almere, Amsterdam en Zaandam? Rijschool Noord biedt verschillende rijopleidingen zoals de standaard rijopleiding, spoedcursus, opfriscursus en 2toDrive.
Bel ons
Meteen Inschrijven