Rijopleidingen

Rijschool Noord kijkt altijd naar persoonlijke wensen, behoeftes of speciale omstandigheden. Bij ons sta jij centraal. Het is ons doel ervoor te zorgen dat jij zo snel en zo goed mogelijk leert rijden zodat jij je rijbewijs haalt. En dat maakt Autorijschool Noord de beste keus!

Ben je op zoek naar de beste Rijschool van Amsterdam, Almere of Zaandam? Is dat voor jou een kleinschalige rijschool met een persoonlijke aanpak? Dan zit je bij Rijschool Noord goed. Wij bieden verschillende rijopleidingen zoals de standaard rijopleiding, spoedcursus, opfriscursus en 2toDrive.

4172c3e6-cab5-403d-ad4a-b649bf405dd2 2

Het beste pakket voor jou samengesteld

Aangeraden wordt om eerst een proefles te volgen. Zo kan je rustig kennismaken met de werkwijze van de instructeur en de rijschool. Vervolgens zal er worden ingeschat hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt, en welke rijopleiding er bij je past. Er zijn een aantal standaardopleiding waar je uit kunt kiezen:

Natuurlijk kan je ook je speciale wensen aan ons doorgeven zodat we een opleiding op maat voor je kunnen samenstellen. Zo weet je zeker dat Rijschool Noord voor jou de beste rijschool in Amsterdam, Almere en Zaandam is.

Standaard Rijopleiding vaak de beste keuze

Van alle rijopleidingen kiezen de meeste mensen de standaard rijopleiding bij Rijschool Noord. Ook kan je al vanaf 16,5 jaar beginnen met deze opleiding. De rijopleiding begint met het volgen van een proefles, vervolgens bepaal je samen met je rij-instructeur hoe hoog het tempo zal zijn tijdens je rijopleiding. Het tempo van de rijopleiding kan je aanpassen naar eigen wensen en over een eigen gekozen tijdspan. De gemiddelde persoon neemt twee rijlessen in de week. Rijschool Noord geeft je de ruimte om te kiezen.

Examensituaties

Tijdens de rijopleiding kan er ook een tussentijdse toets worden ingepland. Dit kan na het behalen van het theorie-examen. Deze tussentijdse toets helpt je wennen aan de examensituatie. Ook verloopt de tussentijdse toets exact op dezelfde manier als een echte praktijkexamen en wordt afgenomen door de examinators van het CBR. Je kan zelfs een vrijstelling krijgen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen bij het CBR examen. Dat betekent dat het onderdeel bijzondere verrichtingen niet meer getoetst hoeft te worden tijdens het ‘echte’ examen. En dat scheelt een hoop spanning!

Meer weten over onze rijopleidingen? Neem contact met ons op en meld je aan voor een proefles.

Rijschool Noord
Rijopleidingen
Dienst:
Rijopleidingen
Door:
Rijschool Noord,Noord-Holland & Flevoland- Tel: 06-42306643
Gebied:
Amsterdam-Noord, Almere, Zaandam
Beschrijving:
Op zoek naar rijlessen in de buurt van Almere, Amsterdam en Zaandam? Rijschool Noord biedt verschillende rijopleidingen zoals de standaard rijopleiding, spoedcursus, opfriscursus en 2toDrive.
Bel ons
Meteen Inschrijven