Rijschool Zaandam

Onze rij-instructeurs zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen in het verkeer en kunnen dit makkelijk overbrengen op de leerlingen. Door onze lange ervaring in het vak zijn wij specialisten geworden in het geven van rijlessen op maat. Na een proefles geven wij je een schatting van hoe lang je nodig hebt om je examen te halen en wij zorgen er ook voor dat jij je rijbewijs binnen de afgesproken tijd behaald! Bij Noord Rijschool Zaandam haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Persoonlijke aanpak:

Wil jij in je eigen tempo en op je eigen manier je rijopleiding volgen, dan ben je bij Noord rijschool Zaandam aan het goede adres. Iedere leerling heeft eigen wensen en behoeftes en daarom bied Rijschool Noord rijlessen op maat. Zo kunnen we rekening houden met de wensen van onze leerlingen.

Noord Rijschool Zaandam verzorgt al meer dan 17 jaar rijopleidingen in Zaandam en omstreken. Je kunt bij ons snel en goedkoop je rijbewijs halen, mét garantie. Ben je op zoek naar een goede Rijschool in Zaandam? En wil je snel leren autorijden? Dan zit je goed bij Noord autorijschool, dé Rijschool in Zaandam.

Waarom kiezen voor Noord rijschool Zaandam?

  • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholenRijschool Zaandam
  • Vaste rij-instructeur
  • Geen wachttijden
  • Geen inschrijvingskosten
  • Proefles is mogelijk (gratis en vrijblijvend)
  • Rijles ook buiten werktijden en in het weekend.
  • Betalen in termijnen is mogelijk.
  • Rijbewijsgarantie
  • Overstap service

Veilig leren rijden in Zaandam

Tijdens de autorijlessen bij Rijschool Noord Zaandam focussen we op veilig leren rijden. Het gaat uiteindelijk niet alleen om je eigen veiligheid, maar ook om dat van anderen. Wij werken met professionele rij-instructeurs die precies weten hoe ze je zeker kunnen laten voelen in het verkeer, ook als je last hebt van onzekerheid of faalangst. Wij leren je om niet bang te zijn foutjes te maken, het lukt echt niemand om 100% perfect te rijden. Zelfs een klein foutje bij het rijexamen wordt geaccepteerd, als je de veiligheid op de weg maar niet bedreigt! Je voelt je zeker in de auto als je weet hoe je veilig moet rijden! Dat is fijn voor jezelf, én voor je omgeving. Haal dus snel en veilig je rijbewijs bij Noord autorijschool Zaandam.

Meld je snel aan voor een proefles en haal veilig je rijbewijs bij Noord.

Hoe werkt de gratis proefles?

Heb je besloten om je rijbewijs te gaan halen en zoek je een goedkope Rijschool in Zaandam? Dan nodigen wij je uit om een proefles bij ons te nemen, om kennis te maken met onze Autorijschool Zaandam, maar ook om te bespreken wat bijv. jouw rijbewijs gaat kosten. Rijschool Noord staat bekend om hoge kwaliteit voor een lage prijs. De proefles is gratis als je besluit over te gaan op het afnemen van een rijles pakket; alleen als je het erbij laat rekenen we €30 voor de gespendeerde tijd. Ook snel en voordelig je rijbewijs halen? Doe dan nu de intake bij  Rijschool Noord Zaandam.

Rijschool Zaandam

Rijles bij Rijschool Noord Zaandam met Studentenkorting:

Rijlessen Noord Rijschool Zaandam zijn vergeleken met andere rijscholen een goedkope optie en toch bieden wij goede lessen van hoge kwaliteit. Voor studenten is de Noord rijschool Amsterdam, Zaandam en Almere extra voordelig, we bieden een extra korting aan Studenten van maar liefst 10% op de normale rijles tarieven.

Ben je overtuigd? Maak een afspraak!

Wij bieden verschillende opleidingen aan voor het behalen van jouw rijbewijs. Naast de reguliere opleidingen kan je bij rijschool Noord ook spoedcursussen, opfriscursussen en het 2toDrive programma volgen. Meer informatie over rijopleidingen van rijschool Noord  vind je in ons rijopleidingen overzicht. Wil je een afspraak maken of heb je nog andere vragen, dan kan je gerust contact opnemen via het contactformulier of via 06-42 30 66 43.

Locatie:

Rijschool Noord Zaandam
Sluispolderweg 15A-D
1505 HJ Zaandam

Maak een afspraak:

Rijschool Noord
Autorijschool Zaandam
Klantenervaring:
4.5 based on 39 votes
Dienst:
Autorijschool Zaandam
Door:
Rijschool Noord,
Sluispolderweg 15A-D,Noord-Holland,Zaandam-1505 HJ,
Telephone No.06-42306643
Gebied:
Zaandam
Beschrijving:
Bij Autorijschool Zaandam zorgen wij er voor dat jij je rijbewijs binnen de afgesproken tijd behaald! Met de ervaren instructeurs bij Noord Rijschool Zaandam haal je gegarandeerd je rijbewijs!
Bel ons
Meteen Inschrijven