Home > Rijschool Amsterdam Zuidoost

Rijschool Amsterdam Zuidoost

Zoek jij een goedkope en betrouwbare rijschool in Amsterdam Zuidoost dan zit je bij rijschool Noord aan het juiste adres. Bij rijschool Noord Amsterdam zuidoost kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen zoals: losse rijlessen, rijles pakket of rijbewijs garantie. We vinden het belangrijk dat je eerst een proefles gaat nemen. Zo kunnen we kennis maken en samen kijken wat het beste bij je past. Wanneer je voor rijschool noord kiest, kun je een plezierige, doelgerichte en persoonlijke rijles verwachten. Onze rijinstructeurs zetten zich voor 100% in, om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Wil je een proefles bij ons volgen? Neem dan contact op met onze rijschool Amsterdam zuidoost.
Rijschool Noord

Een gratis proefles in Amsterdam zuidoost:  

Woon je in Amsterdam zuidoost en wil je graag je rijbewijs halen maak dan een afspraak voor een gratis proefles in Amsterdam zuidoost. De gratis proefles is een leuke manier om kennis te maken met onze rijschool en onze manier van lesgeven. Na de gratis proefles krijg je van je instructeur persoonlijk advies over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Een rijles bij rijschool noord is opgebouwd in stappen. De les wordt dan helemaal ingericht op basis van jouw tempo en je wensen. Schrijf je dus snel in vanuit Amsterdam zuidoost voor een gratis proefles!

Wil je snel theorie halen in Amsterdam zuidoost volgen:

Voor dat je het praktijkexamen doet moet je in het bezit te zijn van een geldig theorie certificaat. Bij het theorie examen wordt je kennis getoetst op drie gebieden, gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Heb je behoefte aan hulp bij het leren van theorie? Bij rijschool Noord kun je eenvoudig en snel theoriecursus volgen. Bij ons is het ook mogelijk om een privé theoriecursus te nemen. Zo word jij helemaal klaargestoomd voor het CBR theorie examen.
Rijbewijs halen bij rijschool Noord
Bij rijschool Noord kun je voor verschillende pakketten en diensten kiezen. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij:
•Scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
•Proefles is ook mogelijk (gratis)
•Pakketten 20 tot 40 rijlessen van 60 minuten en rijexamen
•Spoedcursus voor een rijbewijs
•Theoriecursus
•Tussentijdse toets
•Rijbewijsgarantie

Neem contact op voor een proefles in Amsterdam zuidoost
Meld je ook aan bij rijschool Noord om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen ? Vul op onze website het online contactformulier in en schrijf je in voor een gratis proefles. Je kunt ons ook bellen via via 06-42306643, of mailen naar info@rijschoolnoord.nl. Wij zien je graag tijdens je eerste rijles bij onze autorijschool Amsterdam zuidoost.

Bel ons
Meteen Inschrijven