Zoek je een rijschool in Amsterdam, Almere of Zaandam? Rijles locaties bij Rijschool Noord!

Woon jij in één van de volgende locaties: Amsterdam, Almere of Zaandam? Wil je graag je rijbewijs halen bij een betrouwbare en goedkope rijschool? Dan ben je van harte welkom bij autorijschool Noord. In de afgelopen jaren hebben we honderden leerlingen in deze regio geholpen met het behalen van hun rijbewijs.

Rijles Locaties

Rijschool Noord verzorgd al meer dan 17 jaar rijlessen in Amsterdam, Almere en Zaandam. Onze rij-instructeurs zijn daarnaast gediplomeerd en flexibel. Daarbij rijden wij ook buiten werktijden en in het weekend. Er wordt ook rekening gehouden met de drukke planning van de leerlingen. We kunnen je aan het begin van de rijles thuis ophalen, op het werk of op school, net wat jou uitkomt. Rijschool Noord is dé flexibele rijschool in Amsterdam, Almere en Zaandam.

Neem contact op voor een proefles of voor meer informatie.

Rijles locaties Rijschool Amsterdam

Woon je (in de omgeving van) bovenstaande rijles gebieden, dan kan je bij ons terecht. Daarnaast is ons uitgangspunt dat persoonlijke aandacht het belangrijkste onderdeel is voor een geslaagde rijopleiding. Iedere leerling heeft een andere aanpak nodig, samen zorgen we er voor dat je snel en voordelig je rijbewijs haalt.

Een goed begin van je rij-carrière bij Rijschool Noord

Als je besluit bij Noord rijschool Amsterdam rijlessen te gaan volgen ben je verzekerd van een goed begin van je rij-carrière. Wij leren je daarnaast meteen om in de drukke stad te rijden. Hoe ga je om met bussen, trams en verkeersopstoppingen? Bij Noord Rijschool leer je ook direct lastige situaties in te schatten. Deze waardevolle ervaringen helpen je een goede chauffeur te worden, iemand die lastige verkeerssituaties goed weet in te schatten en daardoor altijd veilig rijdt. Hierdoor wordt de kans op ongelukken sterk verkleind.

Voordat je met een rijopleiding begint raden we je aan om eerst een proefles te nemen, zo kan je kennismaken met Rijschool Noord en samen met je rij-instructeur een lesplan maken. Aan de hand van deze proefles kan de instructeur de instap mogelijkheden inschatten en bepalen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs.

Bel ons
Meteen Inschrijven