rijles prijzen

rijles prijzen bij rijschool Noord betaal je eerlijke prijs voor kwalitatieve rijlessen tegen. Neem vrijblijvend contact op voor een proefles!

Wil je goedkoop rijbewijs halen? Ben je op zoek naar een rijschool met  hoge kwalitatieve en eerlijke rijles prijs ? Dan zit je goed bij Rijschool Noord. Rijles is bij ons zoveel meer dan instappen, starten en wegrijden. Het is een vakkundig samengesteld lesplan dat helemaal voor jou op maat wordt ontwikkelt.

Rijschool Amsterdam

Enkele Proefles

€ 50:-

Pakket A:  20 Rijlessen 

Totaalprijs: € 1200:-

Pakket B: 25 Rijlessen 

Totaalprijs: €1500:-

Pakket C: 30 Rijlessen 

Totaalprijs:  € 1800:-

Pakket D: 35 Rijlessen 

Totaalprijs: € 2100:-

                                                                        Pakket E: 40 Rijlessen 

Totaalprijs: € 2400:-

Professionele Tussentijdse Toetsing

Totaalprijs: € 195,-

Rij Examen

Totaalprijs: € 300,-

De “eigen verklaring” (gezondheidsverklaring)

Mijn CBR

Let op de BTW tarief van 21% is van toepassing op de vermelde tariven

Goedkoop rijbewijs halen bij Noord Rijschool Amsterdam – Almere – Zaandam

Je kan bij ons terecht voor praktijklessen, theorielessen en het populaire 2toDrive. Iedere rijles bij onze rijschool in Amsterdam, Almere en Zaandam heeft een helder en duidelijk uitgangspunt: snel en veilig leren rijden.

 

Goedkoop je rijbewijs halen met een voordeelpakket

Rijschool Noord biedt diverse mogelijkheden om goedkoop je rijbewijs te halen. Bij ons kun je kiezen voor losse autorijlessen of voor één van de vele pakketten met een vast bedrag. Het is ook mogelijk om in overleg een ‘eigen pakket’ samen te stellen, afgestemd op jouw wensen en behoeften!

Welk rijlespakket past bij mij?

De meeste cursisten kiezen voor een pakket. Bij een rijlespakket krijg je extra korting en je kunt intensief je opleiding volgen door bijvoorbeeld meerdere keren per week te rijden. Tijdens de proefles adviseert de instructeur welk pakket het beste aansluit bij jouw leerplan.

Moet ik direct een rijlespakket kiezen?

Nee, dit hoeft niet per se. dit is de keuze die jezelf maakt we geven je alleen het advies hoeveel rijlessen je ongeveer nodig heb en wat voor pakket het beste is voor je de keuze mag je zelf maken of je losse rijlessen nemen of voor een pakket kiest. Uiteraard is het altijd mogelijk om wel direct te beginnen met een pakket, als je hier wil voor kiezen.

Haal nu snel en goedkoop je rijbewijs

Alleen bij Rijschool Noord is het zo voordelig en simpel om je rijbewijs te halen. Onbeperkt rijlessen en examen kosten voor een vast bedrag! Het is zeker mogelijk al vanaf € 2500:- tijdens de proefles kan onze deskundige rij-instructeur goed beoordelen wat het beste bij je past en wat je rijbewijs gaat kosten. Maak vandaag nog afspraak voor een proefles en ga voor je rijbewijs.

Neem nu contact op voor meer informatie!

Contact  Je bent geïnteresseerd in:

  In of in de buurt van locatie:

  Contact Telefoon:
  +31642306643

  Mail:
  info@rijschoolnoord.nl

  Bel ons
  Meteen Inschrijven