Opfriscursus / faalangst overwinnen

Voel jij je onzeker achter het stuur of heb je té lang niet gereden? Volg dan nu de opfriscursus autorijden bij Rijschool Noord en overwin je rijangst en/of faalangst in Amsterdam, Zaandam of Almere.

Waarom een opfriscursus autorijden ? Opfriscursus autorijden

Het komt regelmatig voor dat mensen die in het bezit zijn van hun rijbewijs een lange tijd niet in de auto stappen waardoor ze  faalangst krijgen. Dit kan door een specifieke gebeurtenis, ziekte of zelfs zonder echt specifieke reden voorkomen. Het gevaar is echter dat je door een lange tijd niet te rijden je onzeker gaat voelen in het verkeer. Hoe zat het met de voorrangsregels, Wat betekent dat verkeersbord ook al weer? Bij sommige mensen zakt het autorijden weg en zij kunnen zich in bepaalde situaties zelfs angstig voelen of ze durven niet meer alleen te rijden. Herken jij jezelf hierin? Dan is een opfriscursus autorijden / faalangst overwinnen echt iets voor jou!

Heb je last van andere angst bij het autorijden, maar weet je zeker dat het geen faalangst is? Het kan zijn dat je simpelweg last hebt van rijangst. Hier hoef je je niet opgelaten door te voelen; wij bieden namelijk ook een gespecialiseerde cursus rijangst overwinnen aan!

Tijdens de opfriscursus bespreekt de rij-instructeur samen met jou waar je het meeste moeite mee hebt. Vind je bijvoorbeeld rijden op de snelweg eng, of heb je meer moeite met door het centrum van de stad te rijden. Samen met je rij-instructeur ga je onderzoeken waar de pijnpunten liggen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je zodanig begeleiden dat je weer vol vertrouwen en veilig aan het verkeer deel kan nemen.

Wat leer je tijdens de opfriscursus autorijden?

De opfriscursus autorijden is speciaal ontwikkeld voor bestuurders die zich onzeker achter het stuur voelen, of moeite hebben om alleen deel te nemen aan het verkeer. Tijdens de cursus werk je aan je zelfvertrouwen en krijg je de auto weer volledig onder controle. Met een paar opfris rijlessen geven we je de tips en tricks die je nodig hebt en we brengen je op de hoogte van de laatste verkeersregels. Ook oefenen we de onderdelen waar je het meeste moeite mee hebt, zoals bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg of in het centrum. Hierdoor raak je weer vertrouwd met de auto en je gaat je weer zeker voelen in het verkeer.

Meld je aan voor de Opfriscursus Autorijden

Wil je graag een opfriscursus rijangst faalangst volgen bij autorijschool Noord en omgeving dan kan dat natuurlijk. Neem contact met ons op via het contact formulier. Je kunt ons ook even bellen voor het maken van een afspraak op +31642306643

We helpen je graag!

Twijfel je nog?

De twijfelaars raden we aan eerst een proefles bij ons in te plannen, zo kan je onze rijschool en de instructeur leren kennen voordat je een beslissing maakt. Wij verzekeren je dat je tijdens de opfriscursus bij autorijschool Noord je angst zult overwinnen. Tijdens de rijlessen krijg je precies die tips die voor jou van belang zijn, waardoor het rijden ook voor jou straks weer gemakkelijk is.

Neem contact met ons op voor een proefles.

Rijschool Noord
Opfriscursus Autorijden / Faalangst Overwinnen
Dienst:
Opfriscursus Autorijden / Faalangst Overwinnen
Door:
Rijschool Noord,Noord-Holland & Flevoland- Telephone No.06-42306643
Gebied:
Amsterdam-Noord, Almere, Zaandam
Beschrijving:
Voel jij je onzeker achter het stuur of heb je té lang niet gereden? Volg dan nu de opfriscursus autorijden bij Rijschool Noord en overwin je rijangst en/of faalangst.
Bel ons
Meteen Inschrijven