Opfriscursus

Voel jij je onzeker achter het stuur of heb je té lang niet gereden? Volg dan nu de opfriscursus autorijden bij Rijschool Noord en overwin je rijangst en/of faalangst in Amsterdam, Zaandam of Almere.

Waarom een opfriscursus autorijden ?

Het komt regelmatig voor dat mensen die in het bezit zijn van hun rijbewijs een lange tijd niet in de auto stappen waardoor ze een bepaalde angst hiervoor krijgen. Dit kan door een specifieke gebeurtenis, ziekte of zelfs zonder specifieke reden voorkomen. Het gevaar is echter dat je door een lange tijd niet te rijden je onzeker gaat voelen in het verkeer. Hoe zat het met de voorrangsregels, wat betekent dat verkeersbord ook al weer? Bij sommige mensen zakt het autorijden weg en zij kunnen zich in bepaalde situaties zelfs angstig voelen of ze durven niet meer alleen te rijden. Herken jij jezelf hierin? Dan is een opfriscursus autorijden echt iets voor jou!

Rijschool Noord

Heb je last van angst tijdens het autorijden, maar weet je zeker dat het geen faalangst is? Het kan zijn dat je simpelweg last hebt van rijangst. Hier hoef je je niet opgelaten door te voelen; wij bieden namelijk ook een gespecialiseerde cursus rijangst overwinnen aan!

Wat leer je tijdens de opfriscursus autorijden?

Tijdens de opfriscursus bespreekt de rij-instructeur samen met jou waar je het meeste moeite mee hebt. Vind je bijvoorbeeld rijden op de snelweg eng, of heb je meer moeite met door het centrum van de stad rijden? Samen met je rij-instructeur ga je onderzoeken waar de pijnpunten liggen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je zodanig begeleiden dat je weer vol vertrouwen en veilig aan het verkeer kan deelnemen.

Tijdens de cursus werk je aan je zelfvertrouwen en krijg je de auto weer volledig onder controle. Met een paar opfris rijlessen geven we je de tips en tricks die je nodig hebt en we brengen je op de hoogte van de laatste verkeersregels. Hierdoor raak je weer vertrouwd met de auto en ga je je weer zeker voelen in het verkeer.

Meld je aan voor de Opfriscursus Autorijden

Wil je graag een opfriscursus (rijangst) volgen bij Rijschool Noord dan kan dat natuurlijk. Neem contact met ons op via het contact formulier. Je kunt ons ook even bellen voor het maken van een afspraak op +31642306643 We helpen je graag!

Twijfel je nog? Voor de twijfelaars raden we aan eerst een proefles bij ons in te plannen, zo kan je onze rijschool en de instructeur leren kennen voordat je een beslissing maakt. Wij verzekeren je dat je tijdens de opfriscursus bij Rijschool Noord je angst zult overwinnen. Tijdens de rijlessen krijg je precies die tips die voor jou van belang zijn, waardoor het rijden ook voor jou straks weer gemakkelijk is.

Neem contact met ons op voor een proefles

Rijschool Noord
Opfriscursus Autorijden / Faalangst Overwinnen
Dienst:
Opfriscursus Autorijden / Faalangst Overwinnen
Door:
Rijschool Noord,Noord-Holland & Flevoland- Tel: 06-42306643
Gebied:
Amsterdam-Noord, Almere, Zaandam
Beschrijving:
Voel jij je onzeker achter het stuur of heb je té lang niet gereden? Volg dan nu de opfriscursus autorijden bij Rijschool Noord en overwin je rijangst en/of faalangst.
Bel ons
Meteen Inschrijven