Rijangst overwinnenrijangst overwinnen Amsterdam

Zit jij vaak met een gespannen of angstig gevoel achter het stuur? Of vermijd je autorijden helemaal omdat je gewoon bang bent om auto te rijden? Rijschool Noord biedt rijlessen om rijangst te overwinnen. Ongeveer ¾ miljoen Nederlanders hebben wel een rijbewijs, maar maken hier geen gebruik van. Zorg ervoor dat jij daar niet meer bij hoort en ga je rijangst overwinnen bij autorijschool Noord.

Opnieuw leren autorijden

Als je geen auto meer durft te rijden, wordt je wereld steeds kleiner en raak je meer afhankelijk van hulp van anderen. De mate van rijangst kan sterk variëren, maar zal over het algemeen met de tijd erger worden. In het begin zal je er misschien maar af en toe last van hebben. Soms treedt de rijangst alleen op in bepaalde situaties. Wat autorijschool Noord met de cursus rijangst overwinnen Amsterdam wil bereiken is dat je opnieuw leert autorijden, zonder de beperkingen die rijangst oproept.

Soorten rijangst overwinnen

Over rijangst praten mensen niet gemakkelijk. Er heerst toch een gevoel van schaamte. Dit is echter helemaal niet nodig. Tijdens onze cursus rijangst overwinnen Amsterdam zijn wij veel soorten rijangst tegengekomen, denk aan:

  • Rijangst ontstaan door een traumatische ervaring
  • Bang voor snelwegen, grote kruispunten etc.
  • Rijangst ontstaan door een sterk gevoel van faalangst
  • Rijangst waarbij je teveel focust op wat er fout zou kunnen gaan
  • Bang dat je de auto in belangrijke situaties niet onder controle kunt houden

Natuurlijk zijn er nog meer soorten rijangst. Of kun je verschillende vormen van rijangst tegelijk ervaren. Dit is voor iedereen weer anders. Welke vorm van angst je ook ervaart, wij raden aan onze cursus rijangst overwinnen Amsterdam te volgen, en je angst zo snel mogelijk te overwinnen!

[layerslider_vc id=”0″]

Weet je dat iets je van het rijles nemen weerhoudt, maar ligt de twijfel of angst meer bij jezelf dan bij het voertuig? Het kan zijn dat je simpelweg last hebt van faalangst. Dit is helemaal niet erg; wij bieden namelijk ook een cursus faalangst overwinnen aan! Deze is ook geschikt voor zij die al een rijbewijs hebben, als opfriscursus!

Aanpak cursus rijangst overwinnen

Voordat we beginnen met rijlessen doen we eerst een proefrijles. Tijdens deze rijles kan de instructeur goed inschatten in welke mate je last hebt van rijangst. Daarnaast zal hij goed doorvragen over het ontstaan van de rijangst. Deze informatie kan nuttig zijn bij de aanpak. Iedere cursus rijangst overwinnen is gebaseerd op een persoonlijk advies en plan van aanpak gebaseerd op de bevindingen van de proefles. De leerling en instructeur maken van tevoren afspraken over hoe snel iets wordt aangepakt. Ons doel is ervoor te zorgen dat je weer zelfstandig en met zekerheid in de auto durft te rijden. Ben je er klaar voor om je angst aan te pakken?

Meld je aan voor de gratis proefles rijangst overwinnen

Rijschool Noord
Rijangst Overwinnen
Dienst:
Rijangst Overwinnen
Door:
Rijschool Noord,Noord-Holland & Flevoland- Telephone No.06-42306643
Gebied:
Amsterdam-Noord, Almere, Zaandam
Beschrijving:
Zit jij vaak met een gespannen of angstig gevoel achter het stuur? Rijschool Noord biedt rijlessen om rijangst te overwinnen!
Bel ons
Meteen Inschrijven