Snel theorie halen

Snel theorie halen bij: Rijschool Noord. Rijschool Noord biedt een 1 dag auto theoriecursus, afgesloten met het theorie examen bij het CBR. Met deze snelcursus theorie kan je dus in 1 dag je Theoriecertificaat halen. Door onze jarenlange ervaring in de rijschoolbranche weten we precies wat je te wachten staat bij het CBR. Onze cursus is dan ook 100% gericht op het examen van het CBR. We behandelen alleen de stof die je moet weten voor het examen. Dit doen we op een leuke manier met behulp van ezelsbruggetjes en trucjes, zodat je de regels gemakkelijk kunt onthouden. Je hoeft dus niet het theorieboek uit je hoofd te leren. Bij ons kan je daarom snel theorie halen.

Snel theorie halen bij Rijschool Noord – Theoriecursus met 100% garantie van slagen!

We behandelen in de eendaagse theoriecursus alle voorkomende vragen van het CBR, inclusief ezelsbruggetjes, waardoor je in één keer kan slagen. We hebben een speciale methode ontwikkeld die doelgericht is op het examen. Deze methode is zeer succesvol en daarom durven we je 100% garantie te geven dat je in één keer slaagt. Mocht het onverhoopt toch voor komen dat je niet in één keer niet slaagt, dan mag je helemaal gratis nog een keer deelnemen aan onze cursus. Zo kan je snel theorie halen.

Waarom zou je kiezen voor de Theoriecursus?

Theorieexamen
Theorieexamen

Tegenwoordig heeft iedereen het druk met school, werk, etc. Het is last om een week vrij te maken om theorie te leren.

Bovendien vinden veel leerlingen het lastig om direct uit het theorieboek te leren. Als dit voor jou ook geldt dan biedt deze nieuwe cursus uitkomst. Onze methode is helemaal gericht op het examen van het CBR.

Wat kost de Theoriecursus?

Voor een eendaagse Theoriecursus betaal je bij Rijschool Noord slechts € 125,- . Dit is inclusief het CBR examen.

Auto Theorie in 1 dag:

…en haal op dezelfde dag je CBR Theorie Examen!

Er zijn meerdere theorie examens beschikbaar. Rijschool Noord wil je graag goed informeren. Lees daarom op deze pagina verder over het CBR Theorie Examen. Voor je auto theorie aanvragen kan je altijd met ons contact opnemen voor hulp of begeleiding.

Aanvragen CBR Theorie Auto kan op verschillende manieren:

  • Via mijn.cbr.nl
   • Theorie-examen: €31,25
   • Theorie-examen extra tijd (in het Nederlands) €31,25 + toeslag extra tijd €10,30
    Met een geldige dyslexieverklaring kan je binnen 14 dagen na je examendatum de toeslag terugvragen via dit formulier op cbr.nl
   • Individuele begeleiding examen, zonder tolk. (Alleen als je eerder een theorie-examen met extra tijd hebt gedaan) Kosten €87,45
 • Per papieren post: €31,25 + verzendkosten. Dit geldt voor alle examens. Voor een individueel begeleid examen moet je eerder een theorie-examen met extra tijd, of een individueel begeleid examen hebben gedaan. Ook kan je over een toegestane verklaring van een specialist beschikken.

Lees verder voor handige tips over voor, tijdens en na het theorie examen.

TIPS VOOR BIJ JE THEORIE EXAMEN

theorie examen rijexamen almere amsterdam zaandam

Aanvragen individueel Theorie examen

Als je moeite hebt met het afnemen van een examen in een groep, of als je het theorie examen wilt afnemen in een andere taal dan Nederlands of Engels, dan kan je een individueel theorie examen aanvragen. Het individuele theorie examen kan je in alle talen afleggen met een tolk. Wil je examen doen met tolk dan moet je zelf een officiële tolk regelen, we raden je aan om dit 2-3 weken voor de examendatum te regelen.

examen theorie

Op de dag van het theorie examen

Zorg dat je ongeveer een kwartier van tevoren aanwezig bent op het examencentrum. Neem een geldig identiteitsbewijs (geen kopie) en je reserveringsnummer mee. Bij het CBR meld je je aan bij de aanmeldzuil. Toets het reserveringsnummer in en controleer je gegevens.

theoriecursus

Dan stop je je spullen in een locker

Neem plaats in de wachtruimte en wacht daar tot je aan de beurt bent. Je ziet je reserveringsnummer op de schermen verschijnen. Volg de aanwijzingen op de schermen.

theorie examen rijexamen almere amsterdam zaandam

Inchecken bij Start Theorie examen

Hier controleert een medewerker je ID-bewijs en krijg je het nummer van de tafel waaraan je examen gaat doen.

Tijdens het Theorie examen


Het theorie examen duurt 45 minuten. In het Theorie examen wordt je kennis getoetst op drie gebieden.

 • Gevaarherkenning.
  • In dit eerste deel zitten 25 meerkeuzevragen, hiervan moet je er minimaal 13 goed beantwoorden.
 • Verkeersregels & Verkeersinzicht
  • Het tweede deel theorievragen bevat dertig vragen over verkeersregels en tien vragen over verkeersinzicht. Van deze veertig vragen moet je er minimaal 35 goed beantwoorden.


De theorievragen bestaan uit drie soorten vragen:

 • Ja/nee, het antwoord is ja of nee.
 • Meerkeuze, hier kan je kiezen uit A,B of C.
 • Open vragen, hier vul je een getal in.

Nieuw filmpje voor theorie examen-kandidaat 21-12-2016

Na het Theorie examen


Je ziet direct na het beantwoorden van de laatste vraag of je je theorie hebt gehaald of niet. Er wordt niet alleen aangegeven of je geslaagd of gezakt bent, maar ook op welke onderdelen en welke vragen. Zo kun je eenvoudig zien waar je zwakke en sterke punten liggen. Als je het examen hebt gehaald krijg je per mail je theoriecertificaat. Je theoriecertificaat is 1.5 jaar geldig.

Meteen inschrijven voor je theorie? Dat kan! Vul hier het inschrijf formulier in.


Je voorkeur:

Je wordt terug gebeld / gemailed om een datum te prikken!

Bel ons
Meteen Inschrijven