Rijlessen in Amsterdam

Rijlessen in Amsterdam? Rijschool Amsterdam

Ben je 16,5 jaar? Dan mag je al rijlessen volgen!

Rijlessen in Amsterdam volgen bij rijschoolnoord vanaf 16,5 jaar.

Voor het volgen van je rijlessen kan je bij rijschoolnoord een proefles nemen. Je kunt eerst kennis maken met je rijinstructeur en bepalen of zijn manier van rijles geven je bevalt.

Door de proefles krijgt de instructeur een goede eerste indruk, maar alles is afhankelijk van jouw kennis, vaardigheden, houding en leervermogen.

Waarom rijlessen bij rijschool noord volgen?

Beste rijschool

top kwaliteit

spoed rijbewijs

rijangst overwinning

rijbewijs garantie voor vast bedrag onbeperkt rijlessen en rijexamen

 

Persoonlijk advies over je Rijlessen in Amsterdam

Op basis van de resultaten van een proefles kan de instructeur een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben.

Houd wel altijd in gedachten dat het een inschatting is, je kunt je sneller of minder snel ontwikkelen dan je rijinstructeur op basis van de proefles heeft ingeschat.

Er zijn een aantal facturen wat invloed kunnen hebben op je resultaten, bijvoorbeeld hoe vaak neem je rijlessen achter elkaar heb je rijangst of faalangst of de tijden waar in je rijlessen neemt, enzovoort.

Rijlessen in Amsterdam bij autorijschool Noord?

Volg je rijlessen bij rijschool Noord en krijg volledige aandacht bij ons mag je op je eigen tempo je rijlessen volgen de rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode:

je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, Je krijgt rijlessen van een vaste rij-instructeur in steeds dezelfde auto met top kwaliteit.

Start van de rijles Amsterdam

We kunnen je ophalen en weer tuis beringen dit scheelt je tijd en je hoeft niet zelf eerst naar de rijschool te komen.

we kunnen ook op een andere locatie afspreken. Wanneer je iemand weg beringt dit kan ook voor jezelf een goede test zijn.

Ben je meer afgeleid of gespannen als er iemand anders dan je rijinstructeur meerijdt?

Dit is ook een uitstekend moment voor het zelfstandig route rijden naar het huis van de andere leerling met navigatie of een clusteropdracht.

Zit je zelf achterin tijdens de rijles van een andere cursist, dan kun je hier ook weer van leren.

Zie het als een toevoeging op je rijles en let zelf ook actief op! Bedenk hoe je zelf zou handelen in bepaalde verkeerssituaties.

Er kunnen ook verkeerssituatie voor doen wat je nog niet hebt mee gemaakt en je kan altijd nog vragen stellen.

Je rijlessen vooruit plannen

Bij autorijschool Noord kun je je rijlessen al een aantal weken vooruit plannen.

Dit is prettig zo kan je voorkomen dat er een week wel een plek is en een andere week niet

Houd er wel rekening mee dat wanneer je verder vooruit plant, de kans bestaat dat je rijinstructeur je rijles wel eens moet verzetten.

Het kan dan voorkomen dat je rijinstructeur je vraagt of je iets eerder of later autorijles kan volgen, in verband les uitval of spoed examen.

Mocht het voorkomen dat je een keer een rijles wil afzeggen dat kan, maar het moet wel 48 uur voor je afspraak wordt gemeld.

Rijschoolnoord is partner van cbr
Bel ons
Meteen Inschrijven