Home > Rijschool Amsterdam West

Rijschool Amsterdam West

Rijschool Amsterdam West

Zoek jij een goede betrouwbare rijschool in Amsterdam West? Dan ben je bij rijschool amsterdam west aan het juiste adres. Bij onze autorijschool in Amsterdam kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen: losse rijlessen, rijles pakket of rijbewijs garantie. We vinden het belangrijk dat je eerst een proefles kan nemen. Zo kunnen we kennis maken en samen kijken wat het beste bij je past. Wanneer je voor rijschoolnoord kiest, kun je een plezierige, doelgerichte en persoonlijke rijles verwachten. Onze rijinstructeurs zetten zich voor de volle 100% in, om er zo voor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Wil je een proefles bij ons volgen? Neem dan contact op met onze rijschool in Amsterdam West.

Gratis proefles bij rijschool Amsterdam West

Woon je in Amsterdam West en wil je graag je rijbewijs halen? Kom dan bij rijschoolnoord gratis proefles nemen in Amsterdam West.

Spoedcursus rijbewijs Amsterdam

De gratis proefles is een leuke manier om kennis te maken met onze rijschool en onze manier van lesgeven. Na de gratis proefles,

krijg je van je instructeur persoonlijk advies over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Een rijles bij rijschoolnoord is opgebouwd in stappen.

De les wordt dan helemaal ingericht op basis van jouw tempo en je wensen. Schrijf je dus in bij Autorijschool Amsterdam West voor een gratis proefles!

Wil je theoriecursus volgen?

Als je praktijkexamen gaat doen dan dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Bij het theorie examen wordt je kennis getoetst op drie gebieden: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Heb je behoefte aan hulp bij het leren van theorie? Bij onze Autorijschool kun je eenvoudig en snel een theoriecursus volgen. Bij ons is het ook mogelijk om een privé theorie cursus te nemen. Zo word je helemaal klaargestoomd voor jouw CBR theorie examen.

Jouw rijbewijs halen bij rijschool noord in Amsterdam west

Bij Autorijschool Noord kun je voor verschillende pakketten en diensten kiezen. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

  • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
  • Proefles is mogelijk (gratis)
  • Pakketten 20 tot 40 rijlessen van 60 minuten en rijexamen
  • Spoedcursus voor een rijbewijs
  • Theoriecursus
  • Tussentijdse toets
  • Rijbewijsgarantie

Neem direct contact op voor een proefles 

Wil jij ook graag je rijbewijs halen bij rijschool noord?  Vul dan op onze  website het online contactformulier en schrijf je in voor een gratis proefles. Je kunt ons ook bellen via 06-42306643 of mailen naar info@rijschoolnoord.nl. Wij zien je graag tijdens je eerste rijles bij onze rijschool Amsterdam West.

Bel ons
Meteen Inschrijven