Rijschool IJburg

Rijschool IJburg

Ben je op zoek naar een goede betrouwbare rijschool in Amsterdam IJburg? Dan zit je bij autorijschool Noord aan het juiste adres. Bij autorijschool Noord Amsterdam kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen zoals: losse rijlessen, rijles pakket of rijbewijs garantie met onbeperkt rijlessen en examen voor vaste prijs. We vinden het belangrijk dat je eerst een proefles afneemt; zo kunnen we kennis maken en samen kijken wat het beste bij je past. Wanneer je voor autorijschool Noord kiest, kan je een plezierige, doelgerichte en persoonlijke rijlessen verwachten. Onze rijinstructeurs zetten zich voor 100% in, om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Wil je een proefles bij ons volgen? Neem dan contact op met onze rijschool in IJburg.

Rijschool IJburg

Een gratis proefles in IJburg

Woon je in Amsterdam IJburg en wil je graag je rijbewijs halen komen dan bij autorijschool Noord een gratis proefles nemen in Amsterdam IJburg. Deze gratis proefles is een leuke manier om kennis te maken met de rijschool en onze manier van lesgeven. Na onze gratis proefles krijg je van de instructeur persoonlijk advies over hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Deze rijlessen bij autorijschool Noord zijn opgebouwd in stappen. Elke les wordt dan helemaal ingericht op basis van jouw tempo en je wensen. Schrijf je dus snel in bij rijschool IJburg voor een gratis proefles!

Wil je theoriecursus in IJburg volgen?

Als je praktijkexamen gaat doen dan moet je wel eerst in het bezit zijn van een geldige theoriecertificaat. Tijdens het theorie examen wordt je kennis getoetst op 3 gebieden, gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Heb je behoefte aan wat hulp bij het leren van theorie? Bij Autorijschool Noord kun je eenvoudig en snel theoriecursus volgen. Het is ook mogelijk om een privé theoriecursus te nemen. Zo word jij helemaal klaargestoomd voor het CBR theorie examen.

Rijbewijs halen bij Autorijschool Noord

Bij autorijschool Noord kun je voor verschillende pakketten en diensten kiezen. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

  • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
  • Proefles is mogelijk (gratis)
  • Pakketten 20 tot 40 rijlessen van 60 minuten en rijexamen
  • Spoedcursus voor een rijbewijs
  • Theoriecursus
  • Tussentijdse toets
  • Rijbewijsgarantie ( onbeperkt rijlessen en examen voor vaste prijs )
Neem contact op voor een proefles bij ons rijschool IJburg

Wil jij ook graag je rijbewijs halen bij Autorijschool Noord?  Vul dan op onze  website  het online contactformulier in en schrijf je in voor een gratis proefles. Je kunt ons ook bellen via 06-42306643, of mailen naar info@rijschoolnoord.nl. Wij zien je graag tijdens je eerste rijles bij onze rijschool IJburg!

Bel ons
Meteen Inschrijven