Rijschool Oost Amsterdam

Zoek jij een goede en betrouwbare rijschool in Amsterdam Oost? Dan zit je bij rijschool Noord  in amsterdam oost aan het juiste adres. Bij rijschool Noord Amsterdam kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen zoals: losse rijlessen, rijles pakket of rijbewijs garantie. We vinden het belangrijk dat je eerst een proefles gaat nemen. Zo kunnen we kennis maken en samen kijken wat het beste bij je past. Wanneer je voor rijschool noord kiest, kun je een plezierige, doelgerichte en persoonlijke rijles verwachten. Onze rijinstructeurs zetten zich voor 100% in, om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Wil je een proefles bij ons volgen? Neem dan contact op met onze rijschool oost Amsterdam.

Een gratis proefles 

Woon je in Amsterdam Oost en wil je graag je rijbewijs halen maak dan een afspraak voor een gratis proefles in Amsterdam Oost. De gratis proefles is een leuke manier om kennis te maken met onze rijschool en onze manier van lesgeven. Na de gratis proefles krijg je van je instructeur persoonlijk advies over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Een rijles bij rijschool noord is opgebouwd in stappen. De les wordt dan helemaal ingericht op basis van jouw tempo en je wensen. Schrijf je dus snel in bij rijschool noord voor een gratis proefles!

Wil je theoriecursus in Amsterdam Oost volgen

Voor dat je het praktijkexamen doet moet je in het bezit te zijn van een geldig theorie certificaat. Bij het theorie examen wordt je kennis getoetst op drie gebieden, gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Heb je behoefte aan hulp bij het leren van theorie? Bij rijschool Noord kun je eenvoudig en snel theoriecursus volgen. Bij ons is het ook mogelijk om een privé theoriecursus te nemen. Zo word jij helemaal klaargestoomd voor het CBR theorie examen. 

Rijschool Oost Amsterdam

Rijbewijs halen bij rijschool Oost Amsterdam 

Bij rijschool Noord kun je voor verschillende pakketten en diensten kiezen.

Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

  • Scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
  • Proefles is ook mogelijk (gratis)
  • Pakketten 20 tot 40 rijlessen van 60 minuten en rijexamen
  • Spoedcursus voor een rijbewijs
  • Theoriecursus
  • Tussentijdse toets
  • Rijbewijsgarantie
Neem contact op voor een proefles

Meld je ook aan bij rijschool Noord om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen ?  Vul op onze website het online contactformulier in en schrijf je in voor een gratis proefles. Je kunt ons ook bellen via via 06-42306643, of mailen naar info@rijschoolnoord.nl. Wij zien je graag tijdens je eerste rijles bij onze autorijschool noord in Amsterdam.

Bel ons
Meteen Inschrijven