Rijles in Almere

Rijles Almere

Goedkoop maar van hoge kwaliteit!

In Almere veilig je rijbewijs halen

Tijdens de rijlessen bij Rijschool Noord Almere focussen we op veilig leren rijden. Het gaat hier natuurlijk niet alleen maar om je eigen veiligheid, maar ook om dat van anderen om je heen. Rijschool Noord werkt met professionele instructeurs die precies weten hoe ze je zeker kunnen laten voelen tijdens het deelnemen aan het verkeer, ook als je last hebt van bijvoorbeeld onzekerheid of faalangst. Hierbij leren we je niet bang te zijn om foutjes te maken; want het lukt echt niemand om 100% perfect te rijden. Kleine foutjes worden tijdens het rijexamen geaccepteerd, zo lang je de veiligheid op de weg maar niet bedreigt!

Meld je hier aan voor een proefles en haal veilig je rijbewijs bij Rijschool Noord.

Waarom kiezen voor Rijles Almere van Noord?

  • Proefles is mogelijk (gratis en vrijblijvend)
  • Rijles kan ook buiten werktijden en tijdens het weekend.
  • Betalen in termijnen is mogelijk.
  • Geen wachttijden of inschrijvingskosten
  • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
  • Een vaste rij-instructeur
  • Overstap service
  • Rijbewijsgarantie

Rijles Almere

Een persoonlijke aanpak

Als jij in je eigen tempo en op je eigen manier je rijopleiding volgen, dan ben je bij Noord rijschool Almere aan het goede adres. Wij beseffen ons dat iedere leerling eigen wensen en behoeftes heeft. Daarom bied Rijschool Noord rijlessen op maat, waarmee we rekening houden met de wensen van onze leerlingen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan flexibele tijden, extra ondersteuning bij probleempunten, of het volgen van lessen waarmee rijangst en/of faalangst wordt behandeld. Rijles Almere van Noord Autorijschool is meer dan alleen maar uurtjes maken; wij ondersteunen je zodat je ook echt dat rijbewijs haalt!

Gratis Proefles

Op zoek naar Rijles in Almere en heb je voor onze goedkope maar kwalitatief hoge rijschool gekozen? Dan mogen wij je een gratis proefles bij ons aanbieden, om zo kennis te maken met onze Autorijschool, maar ook om jouw wensen en de kosten te bespreken. Rijschool Noord staat bekend om hoge kwaliteit voor een lage prijs.

De proefles is volledig gratis als je besluit over te gaan op het afnemen van een rijles pakket; alleen als je het er bij laat rekenen we 30 euro voor de gespendeerde tijd.

Ook snel en voordelig je rijbewijs halen? Neem dan meteen contact op met Noord Rijschool Almere.

Locatie:

Rijschool Noord Almere
Gran Canariastraat 60
1339 XK Almere

Maak een afspraak:

Rijschool Noord
Rijles Almere
Dienst:
Rijles Almere
Door:
Rijschool Noord,
Gran Canariastraat 60,Flevoland,Almere-1339 XK,
Tel: 06-42306643
Gebied:
Almere
Beschrijving:
Op zoek naar Rijles Almere? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Noord Rijschool Almere. De beste en de goedkoopste rijschool!
Bel ons
Meteen Inschrijven