Rijles in Zaandam

Rijles Zaandam

Goedkoop maar van hoge kwaliteit!

Veilig leren autorijden in Zaandam

Tijdens de autorijles bij Rijschool Noord Zaandam focussen we op veilig leren rijden. Het gaat namelijk niet alleen om je eigen veiligheid, maar ook om dat van andere weggebruikers. Wij werken met professionele instructeurs die precies weten hoe ze je zeker kunnen laten voelen in het verkeer, ook als je last hebt van onzekerheid of faalangst. Hierbij leren we je om niet bang te zijn foutjes te maken; het lukt namelijk echt niemand om 100% perfect te rijden. Zelfs kleine foutjes bij het rijexamen worden geaccepteerd, als je de veiligheid op de weg maar niet bedreigt!

Meld je hier aan voor een proefles en haal veilig je rijbewijs bij Rijschool Noord.

Waarom kiezen voor Rijles Zaandam van Noord?

  • Geen wachttijden of inschrijvingskosten
  • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
  • Een vaste rij-instructeur
  • Proefles is mogelijk (gratis en vrijblijvend)
  • Rijles kan ook buiten werktijden en tijdens het weekend.
  • Betalen in termijnen is mogelijk.
  • Overstap service
  • Rijbewijsgarantie

Rijschool Rijles Zaandam

Een persoonlijke aanpak

Als jij in je eigen tempo en op je eigen manier je rijopleiding volgen, dan ben je bij Noord rijschool Zaandam aan het goede adres. Wij beseffen ons dat iedere leerling eigen wensen en behoeftes heeft. Daarom bied Rijschool Noord rijlessen op maat, waarmee we rekening houden met de wensen van onze leerlingen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan flexibele tijden, extra ondersteuning bij probleempunten, of het volgen van lessen waarmee rijangst en/of faalangst wordt behandeld. Rijles Zaandam van Noord Autorijschool is meer dan alleen maar uurtjes maken; wij ondersteunen je zodat je ook echt dat rijbewijs haalt!

Gratis Proefles

Op zoek naar Rijles in Zaandam en heb je voor onze goedkope maar kwalitatief hoge rijschool gekozen? Dan mogen wij je een gratis proefles bij ons aanbieden, om zo kennis te maken met onze Autorijschool, maar ook om jouw wensen en de kosten te bespreken. Rijschool Noord staat bekend om hoge kwaliteit voor een lage prijs.

De proefles is volledig gratis als je besluit over te gaan op het afnemen van een rijles pakket; alleen als je het er bij laat rekenen we 30 euro voor de gespendeerde tijd.

Ook snel en voordelig je rijbewijs halen? Neem dan meteen contact op met Noord Rijschool Zaandam.

Locatie:

Rijschool Noord Zaandam
Sluispolderweg 15A-D
1505 HJ Zaandam

Maak een afspraak:

Rijschool Noord
Rijles Zaandam
Dienst:
Rijles Zaandam
Door:
Rijschool Noord,
Sluispolderweg 15A-D,Noord-Holland,Zaandam-1505 HJ,
Tel: 031642306643
Gebied:
Zaandam
Beschrijving:
Rijles Zaandam volgen bij Rijschool Noord! Wij zorgen wij er voor dat jij je rijbewijs gegarandeerd binnen de afgesproken tijd behaald!
Bel ons
Meteen Inschrijven