Home > Rijschool Almere

Rijschool Almere

Rijschool Almere

Rijschool Noord bied ook rijlessen aan in Almere. Wij geven al meer dan 20 jaar rijlessen in Amsterdam, Zaandam en omgeving, en brengen deze kennis en ervaring in volle overtuiging mee naar de Rijschool Almere. Woon jij in de omgeving van Almere en wil jij beginnen met auto rijlessen? Wil je daarbij snel en goedkoop je rijbewijs halen?

Goedkoop en kwaliteit

Bij ons begeleiden wij je van theorie tot en met het examen. De persoonlijke begeleiding begint al bij de proefles. Na deze gratis proefles bekijkt de instructeur samen met jou hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en welk lesprogramma het beste bij je past. Ons gezamenlijk doel is dat jij snel en goedkoop je rijbewijs haalt.

Voor het beste en snelste resultaat om jouw autorijbewijs te halen volg jij je rijlessen bij ons altijd in je eigen leertempo.

Waarom kiezen voor onze Rijschool Almere?

  • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
  • Vaste rij-instructeur
  • Geen wachttijden
  • Geen inschrijvingskosten
  • Proefles (gratis en vrijblijvend)
  • Rijles ook buiten werktijden en in het weekend
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  • Rijbewijs garantie
  • Overstap service

Veilig de weg op met jouw goede & goedkope Rijschool in Almere

Een van de belangrijke speerpunten bij ons is veiligheid. We leren je tijdens de rijlessen hoe je het beste veilig kunt rijden. Het gaat tenslotte, naast je eigen veiligheid, ook om de veiligheid van anderen in het verkeer. Wij werken met professionele rij-instructeurs die hun aanpak aanpassen naar jouw persoonlijke wensen, ook als je last hebt van onzekerheid of faalangst. Wij leren je om niet bang te zijn om fouten te maken, het lukt echt niemand om 100% perfect te rijden. Zelfs een fout bij het rijexamen wordt geaccepteerd, zolang de veiligheid maar niet in het gedrang komt! Je voelt je zeker in de auto als je weet hoe je veilig moet rijden. Volg daarom je rijlessen bij Rijschool Noord; één van de beste rijscholen van Almere.

Meld je snel aan voor een proefles

Hoe werkt de gratis proefles?

Heb je besloten om je rijbewijs te gaan halen en zoek je een goedkope auto rijschool in Almere? Dan nodigen wij je uit om een gratis proefles bij ons te nemen, om kennis te maken met ons, maar ook om te bespreken wat jouw rijbewijs gaat kosten. Rijschool Noord staat bekend om hoge kwaliteit voor een lage prijs. De proefles is gratis als je besluit een rijles pakket af te sluiten; alleen als je het erbij laat rekenen we €50 voor de gespendeerde tijd. Ook snel en voordelig je rijbewijs halen? Doe dan nu de intake bij Rijschool Noord Almere.

Rijles Almere

Rijlessen zijn bij Rijschool Noord vergeleken met andere rijscholen een goedkope optie en toch bieden wij goede auto rijlessen van hoge kwaliteit.

Ben je overtuigd? Maak een afspraak!

Wij bieden verschillende opleidingen aan voor het behalen van jouw rijbewijs. Naast de reguliere opleidingen kan je bij Rijschool Noord ook spoedcursussenopfriscursussen en het 2toDrive programma volgen. Meer informatie over rijopleidingen van Rijschool Noord vind je in ons rijopleidingen overzicht. Wil je een afspraak maken of heb je nog andere vragen, dan kan je gerust contact opnemen via het contactformulier of via 06-42 30 66 43

Bel ons
Meteen Inschrijven